Dyer dhe dritare te plastikes

Është publikuar nga sejdi me datën 10/09/2013 21:56. Çregjistro, Ndrysho
Çmimi: -       Komuna: Fushë Kosovë  
   
 

Shesim me qmime te volitdshme dyer dhe dritare te plastikes. Dimensionet sipas porosise. Montimi falas. Qmimet jane shume te volitshme.

Kontakto në email apo në telefon 044 272 638