Dekorime,Fasada,ngjyra,RENOVA,RELIUS,RENOVA

Është publikuar nga N.SH.P Beni-M me datën 08/09/2013 12:00. Çregjistro, Ndrysho
Dekorime,Fasada,ngjyra,RENOVA,RELIUS,RENOVA
Çmimi: -       Komuna: Prishtinë  
   
 

N.SH.P Beni-M Prishtinë

Shesim fasada,ngjyra RENOVA ,RELUX&RELIUS,styropoll,ngjitës styropolli, dekorime të ndryshme nga styropolli,laminat,material hidroizolues italian etj me çmime shumë të volitshme dhe cilësi të garantuar.
Gjithashtu i kemi edhe grupet e mjeshtërve për kryerjen e këtyre punëve:fasadave,ngjyrave,laminatit etj me çmime të volitshme.


Arbeni
044 428 132
044 114 239

Kontakto në email apo në telefon 044 428 132