Kuzhina

Është publikuar nga xx me datën 06/09/2013 09:40. Çregjistro, Ndrysho
Kuzhina
Çmimi: 120 €       Komuna: Prishtinë  
   
 

Shitet kuzhina 120 euro e pa shfryzuar vetem eshte montu dhe demontu pershkak te renovimeve.

Cmimi 120 euro

Kontakt: 045508901

Kontakto në email apo në telefon 045508901