Formaztizim i kompjuterit ne shtepi

Është publikuar nga besnik me datën 12/09/2013 12:26. Çregjistro, Ndrysho
Formaztizim i kompjuterit ne shtepi
Çmimi: 5 €       Komuna: Prishtinë  
   
 

Bëj formatizimin, servisimin, konfigurimin e kompjuterëve, printerave, ruterave wirelees dhe pajisjeve tjera. per vetem 5 euro

Kontakto në email apo në telefon 044726946