Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Sot 10:04

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Makina SLITER
Sot 09:44

Makina SLITER


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Qekiq  mini bagerit
Sot 09:11

Qekiq mini bagerit

1 100 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
3 kabina telefonike
Sot 08:59

3 kabina telefonike


Makina/ Pajisje & Inventar, Mitrovicë
rezervar
Sot 08:47

rezervar

40 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Besianë
AUTO-LARJE
Sot 08:29

AUTO-LARJE

10 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Aparat per Akullore carpigiani
Sot 08:25

Aparat per Akullore carpigiani


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Karroc antike per restauranta caffiteri etj
Sot 08:25

Karroc antike per restauranta caffiteri etj

220 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
TAVOLINA E PUNES  PER TEKNIK TE DHEMBEVE-
Sot 08:02

TAVOLINA E PUNES PER TEKNIK TE DHEMBEVE-

500 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
MASK SALDIMI DIGITAL TE MARKES LIGON
Sot 05:08

MASK SALDIMI DIGITAL TE MARKES LIGON

35 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
inventar kafiterie
Sot 01:40

inventar kafiterie

1 350 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Kaçanik
Freza per kanale te rrymes
Sot 01:09

Freza per kanale te rrymes

150 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Shes Kompanin per prodhimin e dyereve te mbrendshme nga MDF
Sot 00:01

Shes Kompanin per prodhimin e dyereve te mbrendshme nga MDF


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Dje 23:51

shes invertarin e butikut te tekstilit


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Autolarje
Dje 23:51

Autolarje


Makina/ Pajisje & Inventar, Vushtrri
Makina per formimin e rrjetave
Dje 23:11

Makina per formimin e rrjetave


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Gjana me vler
Dje 23:09

Gjana me vler


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Zmadhus per mu muzik.
Dje 22:51

Zmadhus per mu muzik.

230 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Cerkullar
Dje 22:46

Cerkullar


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
APARATAT E  SALDIMIT TE KRAHUT  250A  ETOP
Dje 22:44

APARATAT E SALDIMIT TE KRAHUT 250A ETOP

200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SHESE MAKINEN PER PLASTIK  ARBURG GERMANU 221-75- 350
Dje 22:39

SHESE MAKINEN PER PLASTIK ARBURG GERMANU 221-75- 350


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Rezervuar per Uje, Nafte etj. 2000 Litra
Dje 22:22

Rezervuar per Uje, Nafte etj. 2000 Litra

270 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shes Xerox Workcentre 7232 bashk me Cutter Goldcut
Dje 22:21

Shes Xerox Workcentre 7232 bashk me Cutter Goldcut

800 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Fushë Kosovë
Maqin e akullit
Dje 22:02

Maqin e akullit


Makina/ Pajisje & Inventar, Therandë
termometra kontrolluesit themperature lloje të ndryshme
Dje 20:43

termometra kontrolluesit themperature lloje të ndryshme

10 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Shes makina per perpunimin e llamarines.bej ndrrim me vetur
Dje 20:30

Shes makina per perpunimin e llamarines.bej ndrrim me vetur


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Maqin e akullit Hoxhizaku 90 kg24.or
Dje 19:00

Maqin e akullit Hoxhizaku 90 kg24.or

1 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Gjakovë
Qader dielli
Dje 18:14

Qader dielli

150 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Viti
Rrafshues per tavolina
Dje 18:03

Rrafshues per tavolina


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Per AUTO-LARJE
Dje 17:58

Per AUTO-LARJE

45 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
 Fitnes
Dje 17:58

Fitnes


Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Maqin ngjyre profesionale Larius 3000 airles,250bar
Dje 17:53

Maqin ngjyre profesionale Larius 3000 airles,250bar


Makina/ Pajisje & Inventar, Vushtrri
ELEKETROMOTORI GAMEK -81
Dje 17:33

ELEKETROMOTORI GAMEK -81


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Burmashin
Dje 17:16

Burmashin

100 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
VINQI I ARDHUR NGA ITALIA
Dje 16:44

VINQI I ARDHUR NGA ITALIA

110 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Cerkullarin pet parket laminat shum irujtun
Dje 16:44

Cerkullarin pet parket laminat shum irujtun


Makina/ Pajisje & Inventar, Rahovec
Sharr Ger
Dje 16:24

Sharr Ger

30 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Kompresor 500 L
Dje 16:17

Kompresor 500 L


Makina/ Pajisje & Inventar, Gjilan
Shitet urgjen  ris ris ris ris
Dje 15:54

Shitet urgjen ris ris ris ris

300 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Shes maqinat e salvetave
Dje 15:25

Shes maqinat e salvetave

18 000 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
Dje 15:14

Shitet Kompania per prodhimin e Fasadave Strukturale


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Dje 15:06

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Makina/ Pajisje & Inventar, Pejë
Burmashin
Dje 14:40

Burmashin


Makina/ Pajisje & Inventar, Prizren
Autolarje
Dje 14:30

Autolarje

400 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
SHITEN RAFTA 7.8 METRA, SAPARE E LEKURES, REKLAM OPEN, ETJ
Dje 14:08

SHITEN RAFTA 7.8 METRA, SAPARE E LEKURES, REKLAM OPEN, ETJ


Makina/ Pajisje & Inventar, Shtime
Kompresor i ajrit
Dje 14:05

Kompresor i ajrit


Makina/ Pajisje & Inventar, Therandë
Dy vinqa
Dje 13:35

Dy vinqa


Makina/ Pajisje & Inventar, Vushtrri
Inventar per market
Dje 13:23

Inventar per market


Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë
SHITEN RAFTA 7.8 METRA, SAPARE E LEKURES, REKLAM OPEN, ETJ
Dje 13:01

SHITEN RAFTA 7.8 METRA, SAPARE E LEKURES, REKLAM OPEN, ETJ

15 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Ferizaj
Frigorifera, Furra, miksera, enelarse, tavolina frigo picave
Dje 12:59

Frigorifera, Furra, miksera, enelarse, tavolina frigo picave

1 200 €
Makina/ Pajisje & Inventar, Prishtinë