Dogo argentino  1 muj e dy jav  mashkull
Sot 05:51

Dogo argentino 1 muj e dy jav mashkull

250 €
Kafshë, Shtime
zagar. tre mujsh.   trengjyrsh.   trainun per leper
Sot 04:02

zagar. tre mujsh. trengjyrsh. trainun per leper

150 €
Kafshë, Shtime
Bub per oborr shum i mir
Sot 03:03

Bub per oborr shum i mir

25 €
Kafshë, Ferizaj
Haskin gjinia femer qmimi 50 ero i ka 1 muaj e gjysem
Sot 02:32

Haskin gjinia femer qmimi 50 ero i ka 1 muaj e gjysem

50 €
Kafshë, Prizren
Terrier
Sot 02:15

Terrier

70 €
Kafshë, Dardanë
klysh hasky
Sot 01:02

klysh hasky


Kafshë, Ferizaj
Shes Rottweiler mashkull (2 muajsh)
Sot 00:36

Shes Rottweiler mashkull (2 muajsh)

100 €
Kafshë, Prishtinë
Lop qumshtore, ka qumsht 18 litra
Sot 00:04

Lop qumshtore, ka qumsht 18 litra

1 400 €
Kafshë, Lipjan
Qeni Akita Japonez
Dje 23:59

Qeni Akita Japonez

200 €
Kafshë, Gjakovë
Haski
Dje 23:58

Haski

130 €
Kafshë, Prishtinë
Viqi mashkull
Dje 23:45

Viqi mashkull

550 €
Kafshë, Prizren
klysh hasky
Dje 23:28

klysh hasky


Kafshë, Lipjan
I HUMBUR = KERKOHET KLYSHI BOXER -BOKSER TIGRAS 4-muajsh
Dje 23:12

I HUMBUR = KERKOHET KLYSHI BOXER -BOKSER TIGRAS 4-muajsh

200 €
Kafshë, Prishtinë
Shesim dhi te një bylyki të vakcionuara dhe duke u mjelur
Dje 22:57

Shesim dhi te një bylyki të vakcionuara dhe duke u mjelur


Kafshë, Shtime
Pastor gjerman
Dje 22:49

Pastor gjerman


Kafshë, Vushtrri
Blet
Dje 22:38

Blet


Kafshë, Deçan
Blete
Dje 22:31

Blete


Kafshë, Pejë
Xx Super Tiny Tea Cup Chihuahua Foshnja Vajzat Xx
Dje 22:19

Xx Super Tiny Tea Cup Chihuahua Foshnja Vajzat Xx

200 €
Kafshë, Fushë Kosovë
shes viqin e qumshtit
Dje 22:11

shes viqin e qumshtit

450 €
Kafshë, Mitrovicë
Urgjent qeni ne shitje
Dje 22:10

Urgjent qeni ne shitje

100 €
Kafshë, Dardanë
Mzatin bardh e kuq urgjent
Dje 21:55

Mzatin bardh e kuq urgjent

500 €
Kafshë, Shtime
HASKY KLYSH
Dje 21:53

HASKY KLYSH


Kafshë, Ferizaj
hasky klysh
Dje 21:35

hasky klysh


Kafshë, Prishtinë
Bika
Dje 21:23

Bika


Kafshë, Drenas
Siberian Husky Puppies fore sale
Dje 21:20

Siberian Husky Puppies fore sale

200 €
Kafshë, Leposaviq
Dhi
Dje 21:17

Dhi


Kafshë, Kaçanik
hasky klysh
Dje 21:10

hasky klysh


Kafshë, Burim
Pitbull mashkull
Dje 21:09

Pitbull mashkull

300 €
Kafshë, Prishtinë
hasky klysh
Dje 20:42

hasky klysh


Kafshë, Mitrovicë
Vjeta urgjentisht jan shum mir te majtun
Dje 20:27

Vjeta urgjentisht jan shum mir te majtun

250 €
Kafshë, Besianë
Siberian husky puppy
Dje 20:24

Siberian husky puppy

185 €
Kafshë, Mitrovicë
Shes Lopen e cila eshte 5 muaj bars 10-13 litra qumsht...
Dje 20:22

Shes Lopen e cila eshte 5 muaj bars 10-13 litra qumsht...

1 050 €
Kafshë, Drenas
Minik
Dje 20:20

Minik

60 €
Kafshë, Shtime
Siberian Husky Puppy fore sale
Dje 20:12

Siberian Husky Puppy fore sale

200 €
Kafshë, Zveçan
hasky klysh
Dje 20:06

hasky klysh


Kafshë, Ferizaj
qen pekinizer
Dje 19:36

qen pekinizer

100 €
Kafshë, Prishtinë
 SHITEN LOPET MONTBELIARD
Dje 19:33

SHITEN LOPET MONTBELIARD


Kafshë, Pejë
qeni sharit
Dje 19:22

qeni sharit

100 €
Kafshë, Therandë
Terriet Gjerman Klysh
Dje 19:15

Terriet Gjerman Klysh

30 €
Kafshë, Ferizaj
Gati tani Puppies Kc Reg argjilë
Dje 19:15

Gati tani Puppies Kc Reg argjilë

300 €
Kafshë, Zveçan
klysh hasky
Dje 19:13

klysh hasky


Kafshë, Mitrovicë
LOTFAILER
Dje 19:05

LOTFAILER

40 €
Kafshë, Besianë
Dje 18:32

Kerkoj Husky Klysh Me dy sY tkaltert www.fb.com/Freeshonn.al


Kafshë, Mitrovicë
siberian husky puppy
Dje 17:59

siberian husky puppy


Kafshë, Artanë
shes   bubin
Dje 17:43

shes bubin


Kafshë, Gjakovë
hasky klysh
Dje 17:42

hasky klysh


Kafshë, Ferizaj
Mini pinsher
Dje 17:42

Mini pinsher

200 €
Kafshë, Prizren
Lop
Dje 17:28

Lop

1 300 €
Kafshë, Drenas
klysh hasky
Dje 17:02

klysh hasky


Kafshë, Burim
Denga - Rotaballa
Dje 16:59

Denga - Rotaballa


Kafshë, Gjakovë