Sot 13:43

ofroj pun


Punësim, Prishtinë
Bejme Izolime
Sot 13:24

Bejme Izolime


Punësim, Drenas
Sot 13:08

Kerkoj nje puntor per transport te mobiljeve


Punësim, Ferizaj
MOLER 0.50 m ²
Sot 13:07

MOLER 0.50 m ²


Punësim, Prishtinë
OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI "BARTENDER's & CHEF's", NË U.A.E
Sot 12:50

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI "BARTENDER's & CHEF's", NË U.A.E


Punësim, Prishtinë
pastrim gjeneral
Sot 12:34

pastrim gjeneral

1 €
Punësim, Gjilan
Keni kerkuar punë? Punoni
Sot 11:29

Keni kerkuar punë? Punoni


Punësim, Prishtinë
M O L E R ..Agimi ..0.50 cent  m² . . .045  84 60 40
Sot 11:23

M O L E R ..Agimi ..0.50 cent m² . . .045 84 60 40


Punësim, Fushë Kosovë
Kerkoj pun si shofer
Sot 10:59

Kerkoj pun si shofer


Punësim, Gjilan
Sot 10:53

kerkoj pun


Punësim, Prishtinë
Sot 10:31

kerkoj farmaciste te diplomuar me pervoj pune


Punësim, Prishtinë
Sot 10:29

Kerkoi pune


Punësim, Gjakovë
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
Sot 10:20

MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS


Punësim, Ferizaj
Looking For Distribution
Sot 10:01

Looking For Distribution

150 €
Punësim, Prishtinë
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
Sot 09:55

SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME

10 €
Punësim, Prishtinë
Sot 08:56

KUZHINJERI KERKON PUNE

50 €
Punësim, Prishtinë
Menagjimi i Burimeve Njërzore dhe Shërbimet Juridik-Administ
Sot 08:40

Menagjimi i Burimeve Njërzore dhe Shërbimet Juridik-Administ


Punësim, Ferizaj
Kanada kërkon punëtor,lehtëson mundesitë për migrim
Sot 08:09

Kanada kërkon punëtor,lehtëson mundesitë për migrim


Punësim, Gjilan
Kanada kërkon punëtorë, lehtëson mundësitë për migrim
Sot 07:15

Kanada kërkon punëtorë, lehtëson mundësitë për migrim


Punësim, Gjilan
moler
Sot 03:38

moler


Punësim, Fushë Kosovë
KERKOJME PUNETORE/Ë-OPERATORE/Ë per CALL-CENTER-DEUTSCH
Sot 03:28

KERKOJME PUNETORE/Ë-OPERATORE/Ë per CALL-CENTER-DEUTSCH

450 €
Punësim, Prishtinë
Sot 01:01

kerkoj ndoje ven pune


Punësim, Prishtinë
Sot 00:58

Kerkoj pun shofer kt b c

1 200 €
Punësim, Prishtinë
Sot 00:13

Kerkoj pune si kamajer shangist dhe ndims kugjinjer dhe


Punësim, Gjakovë
PASTRIMI GJENERAL ''LUTURIA''
Dje 23:39

PASTRIMI GJENERAL ''LUTURIA''


Punësim, Dardanë
Sherbime Pune
Dje 23:30

Sherbime Pune


Punësim, Mitrovicë
OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI "FITNESS INSTRUCTOR's", NË Dubai
Dje 23:26

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI "FITNESS INSTRUCTOR's", NË Dubai


Punësim, Prishtinë
Fito Para Online 100% e vertet
Dje 23:20

Fito Para Online 100% e vertet


Punësim, Prishtinë
MALSORE KRASNIQI - COLJA nga Fsh, Smallushe KK. Lipjane
Dje 23:11

MALSORE KRASNIQI - COLJA nga Fsh, Smallushe KK. Lipjane

30 €
Punësim, Prishtinë
Dje 22:59

pune ne kuzhine


Punësim, Prishtinë
Dje 22:57

kerkoj pune


Punësim, Prishtinë
Kanada kërkon punëtor,lehtëson mundesitë për migrim
Dje 22:52

Kanada kërkon punëtor,lehtëson mundesitë për migrim


Punësim, Ferizaj
Kerkoj Farmaciste te licencuar me Fakultet me pervoj pune
Dje 22:49

Kerkoj Farmaciste te licencuar me Fakultet me pervoj pune


Punësim, Fushë Kosovë
Dje 22:44

Kerkoj Pune


Punësim, Prishtinë
Dje 22:43

kerkoj puntore


Punësim, Mitrovicë
Dje 22:20

Kerkoi frizere


Punësim, Prishtinë
Kerkoj 2 Kamariere Per Ahengje Familjare Dasma Syneti etj...
Dje 22:00

Kerkoj 2 Kamariere Per Ahengje Familjare Dasma Syneti etj...


Punësim, Prizren
Dje 21:55

kerkoj 3 kamarjere per te sherbyr ne pizzeri 400 eu ne muj

400 €
Punësim, Prizren
Dje 21:54

JAM KUZHINJER / KERKOJ PUNE

800 €
Punësim, Prishtinë
Dje 21:18

kerkoj pun


Punësim, Prizren
OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI LiFEGUARD's & SECURiTY OFFiCER
Dje 21:03

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI LiFEGUARD's & SECURiTY OFFiCER


Punësim, Prishtinë
Ne ofrojmë para për të investuar në biznes
Dje 20:57

Ne ofrojmë para për të investuar në biznes

50 000 €
Punësim, Dardanë
Fito para shpejt dhe lehte
Dje 20:49

Fito para shpejt dhe lehte


Punësim, Prishtinë
PUN NGA SHTEPIJA GOOGLE ADS
Dje 20:26

PUN NGA SHTEPIJA GOOGLE ADS

500 €
Punësim, Prishtinë
Dje 20:25

Kerkoj puntor me pervoj gipser moler fasader


Punësim, Gjilan
Dje 20:18

KERKOJ QFARDO PUNE


Punësim, Vushtrri
Bejme Izolime
Dje 19:52

Bejme Izolime


Punësim, Skenderaj
Dje 19:50

Kerkojme urgjentisht dy masazhere me orar te plote


Punësim, Prishtinë
Dje 19:42

pune ne kuzhine


Punësim, Prishtinë
DESTAN KRASNIQI Fsh. Smallushe kk.LIPJANE
Dje 19:39

DESTAN KRASNIQI Fsh. Smallushe kk.LIPJANE


Punësim, Prishtinë