Shina (kravata)
Sot 10:32

Shina (kravata)


Ndërtimtari, Ferizaj
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Sot 09:52

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Sot 07:11

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
MOLER COLORS 0.50 m²
Sot 06:45

MOLER COLORS 0.50 m²


Ndërtimtari, Pejë
Shtepi
Sot 06:37

Shtepi


Ndërtimtari, Prishtinë
FSHISA - THITHESE QENDRORE
Sot 03:49

FSHISA - THITHESE QENDRORE

25 €
Ndërtimtari, Gjilan
FSHISA - THITHESE QENDRORE
Sot 01:43

FSHISA - THITHESE QENDRORE

27 €
Ndërtimtari, Shtime
PARKET te Ahut 55 m2 shitet 85 Euro
Dje 23:07

PARKET te Ahut 55 m2 shitet 85 Euro

85 €
Ndërtimtari, Prishtinë
N.T.P. MOLERAJ... NGJYROSJE ME POLIKOLLOR RINOVIME ETJ,
Dje 22:59

N.T.P. MOLERAJ... NGJYROSJE ME POLIKOLLOR RINOVIME ETJ,


Ndërtimtari, Prishtinë
3 krevata, 2 ormana, 1 tepi, 1 termo
Dje 22:44

3 krevata, 2 ormana, 1 tepi, 1 termo


Ndërtimtari, Prizren
Dje 22:38

qfardo vetem pun


Ndërtimtari, Prishtinë
Qeremide Kikinda
Dje 22:32

Qeremide Kikinda

380 €
Ndërtimtari, Vushtrri
Dera e Hyrjes , e shpis
Dje 22:19

Dera e Hyrjes , e shpis


Ndërtimtari, Besianë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Dje 20:52

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Dje 20:41

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Instalues i ujsjellsit
Dje 20:36

Instalues i ujsjellsit


Ndërtimtari, Prishtinë
Dje 19:54

PUNOJME FASADE, KNAUF, STYROPOR, MALTER, GLET NGJYROSJE.


Ndërtimtari, Fushë Kosovë
monter
Dje 18:41

monter


Ndërtimtari, Vushtrri
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
Dje 18:29

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dje 18:23

PUNOJME, KNAUF, FASADE, , STYROPOR, MALTER, GLET NGJYROSJE.


Ndërtimtari, Fushë Kosovë
SKELE ME QERA NE PRIZREN DHE RRETHIN
Dje 18:22

SKELE ME QERA NE PRIZREN DHE RRETHIN


Ndërtimtari, Prizren
N.N.SH.MONDI DEKOR
Dje 16:23

N.N.SH.MONDI DEKOR


Ndërtimtari, Prishtinë
moler
Dje 15:43

moler


Ndërtimtari, Prishtinë
  shes  Traka
Dje 15:04

shes Traka


Ndërtimtari, Prishtinë
FSHISA - THITHESE QENDRORE
Dje 14:46

FSHISA - THITHESE QENDRORE

25 €
Ndërtimtari, Ferizaj
Punojm keto Pun ;Lyrje me makin ,Fasada te....
Dje 14:20

Punojm keto Pun ;Lyrje me makin ,Fasada te....


Ndërtimtari, Mitrovicë
NDERTOJM OBJEKTE DHE SHTEPI BANIMI
Dje 13:56

NDERTOJM OBJEKTE DHE SHTEPI BANIMI


Ndërtimtari, Lipjan
Dje 12:47Ndërtimtari, Mitrovicë
Dje 11:37

montim

250 €
Ndërtimtari, Mitrovicë
moler.colors
Dje 10:54

moler.colors


Ndërtimtari, Prishtinë
FSHISA - THITHESE QENDRORE
Dje 10:36

FSHISA - THITHESE QENDRORE

25 €
Ndërtimtari, Ferizaj
Riparimin e kockav
Dje 09:58

Riparimin e kockav


Ndërtimtari, Pejë
Dje 06:39

Ndertohet shtepi Bejm fasader dhomash


Ndërtimtari, Ferizaj
KOMPENZIM ME VETURA Metal punus gilinderav dyr e tj etj
25 Gusht 22:25

KOMPENZIM ME VETURA Metal punus gilinderav dyr e tj etj


Ndërtimtari, Drenas
Metal punus te gjitha llojet e gilinderav dyrve Kompenzim
25 Gusht 22:25

Metal punus te gjitha llojet e gilinderav dyrve Kompenzim


Ndërtimtari, Drenas
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 22:15

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 20:20

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 20:15

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
shitet maqina e bllokave te betonit ne gjendje shum te mir.
25 Gusht 20:07

shitet maqina e bllokave te betonit ne gjendje shum te mir.

650 €
Ndërtimtari, Skenderaj
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 19:56

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 17:57

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri
25 Gusht 17:24

Dyer,Dritare,Roleta,nga materiali pvc,dyer dhe dritare druri


Ndërtimtari, Pejë
bejm rregullimine  e  oborreve me bubza te betonite
25 Gusht 16:40

bejm rregullimine e oborreve me bubza te betonite


Ndërtimtari, Prishtinë
DYER PER GARAZHA - MADE IN GERMANY 044 393 088
25 Gusht 16:32

DYER PER GARAZHA - MADE IN GERMANY 044 393 088


Ndërtimtari, Pejë
automaticdoors
25 Gusht 10:30

automaticdoors


Ndërtimtari, Prishtinë
Punojm keto Pun ;Lyrje me makin ,Fasada te....
24 Gusht 22:28

Punojm keto Pun ;Lyrje me makin ,Fasada te....


Ndërtimtari, Mitrovicë
Pllaka dekorative nga gipsi
24 Gusht 21:51

Pllaka dekorative nga gipsi

15 €
Ndërtimtari, Gjilan
moler ngjyrosje me polikollor..
24 Gusht 20:20

moler ngjyrosje me polikollor..


Ndërtimtari, Kastriot
Instalim i Energjis elektrike
24 Gusht 15:24

Instalim i Energjis elektrike

200 €
Ndërtimtari, Prishtinë
Al-WooD Company: Rregullojme dhe Ndertojm me materiale Druri
24 Gusht 13:31

Al-WooD Company: Rregullojme dhe Ndertojm me materiale Druri


Ndërtimtari, Prishtinë