hilti, bosch,metabo,makita,hitaqi,teha,beton,asfalt
Dje 23:57

hilti, bosch,metabo,makita,hitaqi,teha,beton,asfalt


Vegla pune, Gjilan
Inkubator
Dje 23:54

Inkubator

150 €
Vegla pune, Vushtrri
GYP UJI ME SISTEM PIK PIK 3400 METRA
Dje 23:12

GYP UJI ME SISTEM PIK PIK 3400 METRA

17 €
Vegla pune, Vushtrri
Paslode impulse IM90i
Dje 22:27

Paslode impulse IM90i

250 €
Vegla pune, Mitrovicë
Stufe per ngrohje qendrore - Centrometal Kroaci
Dje 21:52

Stufe per ngrohje qendrore - Centrometal Kroaci

1 350 €
Vegla pune, Prishtinë
Dje 19:59

furre per pjekjen e pulave

800 €
Vegla pune, Ferizaj
Gjenerator - agregat
Dje 19:52

Gjenerator - agregat

400 €
Vegla pune, Prishtinë
Pompa zhytse
Dje 18:43

Pompa zhytse

300 €
Vegla pune, Ferizaj
Shitet Makina per ngritje e materialit ndertimor 28m lartesi
Dje 18:00

Shitet Makina per ngritje e materialit ndertimor 28m lartesi

3 000 €
Vegla pune, Prishtinë
bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.
Dje 14:55

bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.


Vegla pune, Deçan
invetor i 1 kilovat
Dje 09:55

invetor i 1 kilovat


Vegla pune, Vushtrri
KARSHER per larje me presion
Dje 07:29

KARSHER per larje me presion

130 €
Vegla pune, Gjilan
Maqin per terheqje dhe ngritje me dhembezor dhe sajlla
Dje 07:29

Maqin per terheqje dhe ngritje me dhembezor dhe sajlla

30 €
Vegla pune, Gjilan
Sharre levizese nga zvicra METABO
Dje 07:29

Sharre levizese nga zvicra METABO

20 €
Vegla pune, Gjilan
bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.
30 Tetor 23:11

bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.


Vegla pune, Fushë Kosovë
bejem shblokimin e gypave te kanalizimeve te gjdoh llojit.
30 Tetor 17:59

bejem shblokimin e gypave te kanalizimeve te gjdoh llojit.


Vegla pune, Prishtinë
Maqine per Goma
30 Tetor 17:18

Maqine per Goma

550 €
Vegla pune, Rahovec
Shitet Aku e Vogel e Ree nga Gjermania
30 Tetor 01:21

Shitet Aku e Vogel e Ree nga Gjermania

30 €
Vegla pune, Skenderaj
bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.
29 Tetor 21:50

bejem shblokimin e kanalizimeve te gjdoh llojit.


Vegla pune, Gjakovë
aparat nivelizim ndertim ybercuk,,,dyrbi per naten
29 Tetor 21:32

aparat nivelizim ndertim ybercuk,,,dyrbi per naten


Vegla pune, Gjilan
maqin per perzirjen e lepakit fasdav gletit rrafshues
29 Tetor 12:14

maqin per perzirjen e lepakit fasdav gletit rrafshues


Vegla pune, Therandë
Gidorev BGS®
28 Tetor 18:40

Gidorev BGS®


Vegla pune, Burim
maqin per perzirjen e lepakit fasdav gletit rrafshues
25 Tetor 20:49

maqin per perzirjen e lepakit fasdav gletit rrafshues


Vegla pune, Fushë Kosovë
NGJESHS  ZABIC VALAK WACER
25 Tetor 20:24

NGJESHS ZABIC VALAK WACER


Vegla pune, Burim
Paisje te punes qe vendosen traktor
22 Tetor 18:04

Paisje te punes qe vendosen traktor


Vegla pune, Ferizaj
 HILLT PROFESIONAL I RI
20 Tetor 22:10

HILLT PROFESIONAL I RI

140 €
Vegla pune, Prishtinë
APARAT SALDIMI TE KRAHUT 250A ROYCE
20 Tetor 22:10

APARAT SALDIMI TE KRAHUT 250A ROYCE

120 €
Vegla pune, Prishtinë
Gjenerator
20 Tetor 21:02

Gjenerator

2 000 €
Vegla pune, Mitrovicë
briket
19 Tetor 19:04

briket

1 500 €
Vegla pune, Ferizaj
shitet gjeneratori
19 Tetor 10:57

shitet gjeneratori


Vegla pune, Shtime
Mjete pune nga italia
17 Tetor 21:36

Mjete pune nga italia


Vegla pune, Prishtinë
Gidore
16 Tetor 19:46

Gidore

110 €
Vegla pune, Prishtinë
valak, wacker,bomag,hilti,bosch
16 Tetor 09:44

valak, wacker,bomag,hilti,bosch

1 100 €
Vegla pune, Gjilan
nivelizus
15 Tetor 21:49

nivelizus


Vegla pune, Gjilan
gjenerator
15 Tetor 20:05

gjenerator

2 000 €
Vegla pune, Fushë Kosovë
Brener
15 Tetor 13:36

Brener


Vegla pune, Prishtinë
PER FRIZER OSE FRIZERE
03 Tetor 08:19

PER FRIZER OSE FRIZERE

8 500 €
Vegla pune, Skenderaj
01 Tetor 17:35

shes maqinen e bllokave te betonit

650 €
Vegla pune, Skenderaj
shes cerada
30 Shtat 20:42

shes cerada

2 €
Vegla pune, Prishtinë
 Co2
17 Shtat 23:50

Co2

200 €
Vegla pune, Malishevë
invertor
17 Shtat 23:24

invertor

250 €
Vegla pune, Ferizaj
Kompresor per makin suvatmi G4
17 Shtat 13:27

Kompresor per makin suvatmi G4


Vegla pune, Vushtrri
HILLT BURMASHIN BOSCH PROFESIONAL
16 Shtat 18:37

HILLT BURMASHIN BOSCH PROFESIONAL

80 €
Vegla pune, Prishtinë
u shitt BRUSALIC--FLEX MAKITA 230mm
16 Shtat 18:37

u shitt BRUSALIC--FLEX MAKITA 230mm

90 €
Vegla pune, Prishtinë
BURMASHIN AKU 2 BATERIA BOSCH PROFESIONAL
16 Shtat 18:37

BURMASHIN AKU 2 BATERIA BOSCH PROFESIONAL

90 €
Vegla pune, Prishtinë
HILLT PROFESIONAL MAKITA
16 Shtat 18:37

HILLT PROFESIONAL MAKITA

100 €
Vegla pune, Prishtinë
DYER PER GARAZHA - MADE IN GERMANY 044 393 088
15 Shtat 11:54

DYER PER GARAZHA - MADE IN GERMANY 044 393 088


Vegla pune, Prishtinë
Shitet gjeneratori
09 Shtat 18:34

Shitet gjeneratori

2 300 €
Vegla pune, Ferizaj
28 Gusht 10:51

shes makin suvatimi


Vegla pune, Ferizaj
26 Gusht 21:34

Vegla pune


Vegla pune, Artanë